Vand og Varme

​Byens VVS ApS løser alle former for opgaver indenfor vandinstallationer, hos private, landbrug, og industri.

Vi er specialister inden for VVS-installationer og håndterer en bred vifte af opgaver, herunder nye installationer, renoveringsprojekter og reparation af rørskader.

Som autoriserede VVS-installatører anvender vi moderne materialer for at sikre, at installationerne ikke lider skade på grund af forkert materialevalg.

Vi ser desværre ofte, at materialer bliver anvendt forkert, hvilket kan resultere i skjulte rørskader og medføre store udgifter samt spild af vand.

Da drikkevandet er en truet ressource, anbefaler vi hos Byens VVS ApS, at der installeres vandbesparende blandingsbatterier, brusere, toiletter og eventuelt vandfri urinaler.

Gennemsnitligt forbruger hver dansker 200 liter vand om dagen. Dette vand anvendes som følger:

  • Bad: 60 liter
  • Opvask og rengøring: 40 liter
  • Toiletskyl: 40 liter
  • Tøjvask: 30 liter
  • Madlavning: 10 liter
  • Diverse formål: 20 liter


Samlet set 200 liter.

Du kan selv beregne ekstraomkostningerne ved at bruge din egen pris pr. kubikmeter vand.

Når det kommer til varmeinstallationer, dækker Byens VVS ApS alle typer opgaver. Vi arbejder med fjernvarmeanlæg, centralvarmeanlæg, naturgasanlæg, solvarme, jordvarme og stokere.

Vi udfører også montering af radiatorer, strålevarme, kaloriefere, gulvvarme, vandvarmere og meget mere.

For at opnå den størst mulige komfort til den laveste varmepris anbefaler vi, at der installeres varmestyringssystemer.

Vi tilbyder også fjernvarmeservice, hvor vi kontrollerer og indregulerer ventiler samt giver rådgivning og tips til energioptimering.

Kort sagt er vi hos Byens VVS ApS eksperter inden for VVS-installationer, der arbejder på at levere kvalitetsarbejde og opnå energieffektive løsninger for vores kunder.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 24 40 85 11 eller send en e-mail til mail@byensvvs.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.